PUTHJE PUTHJE DHE VETEM PUTHJE?
+9
shaban cakolli
blerta
kiss_today
gishteza
akili
lepurushja_01
UnikKatilja
666
STINE
13 posters
STINĖT E JETĖS :: ARGETIMI :: Chat chit
Faqja 3 e 3
Faqja 3 e 3 • 1, 2, 3
Re: PUTHJE PUTHJE DHE VETEM PUTHJE?
ec aty yyy sa puthje kam marre kto kohet e fundit nuk po i numeroj dot se sa jane se bej shaka nje puthje tjeter per ty yllo (Kiss_today)kissssssssssssss yllo
STINE- Administator
- Numri i postimeve : 360
Registration date : 07/07/2007
puthja ėshtė shėndet
Shumė tė nderuar,jam edhe unė antarė i forumit tuaj,po vijė rrallė kėtu nė mungesė kohe.Erdha sonte tė komunikojmė se bashku,por nuk ju gjeta,jeni shumė tė mirė,ju puth tė gjithėve,por kujdes fleni mė pak,punoni mė shumė.
Gjitha tė mirat.
Gjitha tė mirat.
shaban cakolli- advancues
- Numri i postimeve : 606
Registration date : 12/08/2007
Stine,pėrse?
sTINE;mė vjen shumė interesant me ty,i ke uzurpuar gjitha gocat eforumit,vetėm ti iputhė!Dhe nuk tė mjafton vetėm kaq,vjen nė lagjet e forumittonė edhe atje kėrkon puthje.S“tė ka rėnė ndėr mend qė edhe
mua mė ke antarė tė forumit,nuk mė le asnjė pranė?!!!
Mė falni ju gocat,pak shaka me stine,jeni tė mira,po ju tregon puna nė forum.
pėRSHėNDETJE GJITHėVE
Mė falni ju gocat,pak shaka me stine,jeni tė mira,po ju tregon puna nė forum.
pėRSHėNDETJE GJITHėVE
shaban cakolli shkruajti:sTINE;mė vjen shumė interesant me ty,i ke uzurpuar gjitha gocat eforumit,vetėm ti iputhė!Dhe nuk tė mjafton vetėm kaq,vjen nė lagjet e forumittonė edhe atje kėrkon puthje.S“tė ka rėnė ndėr mend qė edhe
Mė falni ju gocat,pak shaka me stine,jeni tė mira,po ju tre
gon puna nė forum.
pėRSHėNDETJE GJITHėVE
hahahhah Z.Shaban nuk eshte e vertet qe une kerkoj puthje gocat me puthin vete .Z.Shaban ky forum eshte i te gjithve keshtu qe une nuk eshte qe sjam kujtuar per ty porti vjen shume pak ktej nga kjo lagja per mungese kohe sic e the dhe vet ti.Ne kete forum Z.Shaban je i mirpritur gjithmone.Kissssssssssssssssssss nuk je duk mo knej ,po te jap nje puthje sa per 10 gjithashtu eedhe ty lepurushe kissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ylla
STINE- Administator
...STINE shkruajti:shaban cakolli shkruajti:sTINE;mė vjen shumė interesant me ty,i ke uzurpuar gjitha gocat eforumit,vetėm ti iputhė!Dhe nuk tė mjafton vetėm kaq,vjen nė lagjet e forumittonė edhe atje kėrkon puthje.S“tė ka rėnė ndėr mend qė edhe
Mė falni ju gocat,pak shaka me stine,jeni tė mira,po ju tre
gon puna nė forum.
pėRSHėNDETJE GJITHėVE
hahahhah Z.Shaban nuk eshte e vertet qe une kerkoj puthje gocat me puthin vete .Z.Shaban ky forum eshte i te gjithve keshtu qe une nuk eshte qe sjam kujtuar per ty porti vjen shume pak ktej nga kjo lagja per mungese kohe sic e the dhe vet ti.Ne kete forum Z.Shaban je i mirpritur gjithmone.Kissssssssssssssssssss nuk je duk mo knej ,po te jap nje puthje sa per 10 gjithashtu eedhe ty lepurushe kissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ylla
o cuna ca boni mo si kaloni nje puthje te gjitheve sese kam munguar per disa kohe....ore pse ziheni ju mo lala heee te gjithe jeni si rrusha okkkk hajt ciao ciao ne vecanti nje puthje per Stinen
lepurushja_01- Administator
- Numri i postimeve : 118
Registration date : 13/07/2007
ueeeeeeeee kush me erdhi muve ylli chatit ca ke bo mi yllo na ke mungu nje puthje te madhe sa per 100 per ty yllo,dhe per kissin e cila nuk eshte duk mo knej po ska pr. puthjen ia japim kisssssssssssssssssssssssssssssssssssss yllo ne vecanti lepurushja
STINE- Administator
te me falni po skuptoj asgje ketuUnikKatilja shkruajti:po kush do puthje nga mua ta ngrit doren
nerta- Numri i postimeve : 2
Registration date : 14/03/2008
Nerta kjo eshte nje teme qe u lejon antareve te forumit te afrohen ndermjet tyre keshtu qe mund ti dhurojne puthje cdonjerit qe kane afrimitet ose qe ata duan tia dhurojne.Nje puthje per ty nga une kisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
STINE- Administator
pershendetje
kisssss per te gjith
kisssss per te gjith
blerta- Numri i postimeve : 5
Registration date : 22/07/2007
BLERTA KU JE MI YLLO NA KE MUNGU MI ZEMRA SHYQYR QE U RIKTHEVE. NJE PUTHJE PER TE GJITH NE VECANTI BLERTES DHE LEPURUSHES
STINE- Administator
Pershendetje te gjitheve...si kaloni? Stine ku je ti mi zemer se me ka marre mjaft malli per ty ne vecanti...me fal se nuk kam patur faree aspak mundesi per te hyre ne forum e te shkruaja...ckemi si shkojne punet ketej?...nejse ika une shpresoj te degjohjemi njodnjehere ne te rralle se nuk na lejon shkolla, mqns kemi edhe kete muaj edhe mbarojme pastaj...ika une ciao ciao te pņuth fort e pershendes gjithe pjesmarresit e forumit...baci&abbracci
po ,puthjet jane te shendetshme kur vertete puthemi,keto neforum disi ftohese,puth ne enderr te gjitheve,haha
Lepurushjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ku je mi zemra ke humb fare ca ke bo ca na thu ndonje gje te re.cthot shkolla? Te puth fort zemra dhe shpresoj qe te flasim serish ne forumin tone
STINE- Administator
o stine o mi zemer ketu jam une si gjithmone shkolla qe na pengon...jo per keq se sgyqyr qe e kemi mo...po na okupon shume kohe edhe skemi mudnesi te dalim nga stine ketej ehhh cti besh...hajt se flasim ciao ciao rrusho
STINE shkruajti:Lepurushjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ku je mi zemra ke humb fare ca ke bo ca na thu ndonje gje te re.cthot shkolla? Te puth fort zemra dhe shpresoj qe te flasim serish ne forumin tone
[quote="lepurushja_01"]o stine o mi zemer ketu jam une si gjithmone shkolla qe na pengon...jo per keq se sgyqyr qe e kemi mo...po na okupon shume kohe edhe skemi mudnesi te dalim nga stine ketej ehhh cti besh...hajt se flasim ciao ciao rrusho
Shyqyr qe je ti mi zemra se te tjeret na kane harru fare dhe thash se mos na kishe harru dhe ti po paskam gabu dhe me mire keshtu Hajt pra zemra se flasim ciaoo
Shyqyr qe je ti mi zemra se te tjeret na kane harru fare dhe thash se mos na kishe harru dhe ti po paskam gabu dhe me mire keshtu Hajt pra zemra se flasim ciaoo
STINE- Administator
Puthje per Stafin dhe te gjithe antaret
Nimfa- Administator
- Numri i postimeve : 4292
Registration date : 27/05/2008
hajd ju puth foooooooooort te gjitheve!
$ol..**- Numri i postimeve : 12
Registration date : 01/07/2008
puthje po,por ku ti marrim?
puthje pėr ty qė erdhe tash
♥°☆.°♥°.☆ °♥°☆°♥°.☆ °♥°☆♥☆°♥°☆.°♥°.☆ °♥°☆.°♥°.☆ ♥Hene@♥ ☆.°♥°☆ °♥°☆.°♥°☆ °♥°☆°♥°.☆ °♥°☆°♥
♥°☆.°♥°.☆ °♥°☆°♥°.☆ °♥°☆♥☆°♥°☆.°♥°.☆ °♥°☆.°♥°.☆ ♥Hene@♥ ☆.°♥°☆ °♥°☆.°♥°☆ °♥°☆°♥°.☆ °♥°☆°♥
Edituar pėr herė tė fundit nga Orfe nė Sun Jan 25, 2009 4:06 am, edituar 1 herė gjithsej
Orfe- advancues
- Numri i postimeve : 740
Registration date : 02/11/2008
Puthje vetem per ty, sot dhe gjithmone si sot.Orfe shkruajti:puthje pėr ty qė erdhe tash
Nimfa- Administator
- Numri i postimeve : 4292
Registration date : 27/05/2008
Faqja 3 e 3 • 1, 2, 3
STINĖT E JETĖS :: ARGETIMI :: Chat chit
Faqja 3 e 3
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi