PREZANTOHUNI
+14
nerta
arla
gimi2
mergimtari
lepurushja_01
Naki
sihana
666
UnikKatilja
akili
kiss_today
xheladin
<<>
STINE
18 posters
Faqja 2 e 2
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Re: PREZANTOHUNI
Mir se na erdhe nerta.Shpresoj tia kalojme mir ne kete forum.
STINE- Administator
- Numri i postimeve : 360
Registration date : 07/07/2007
Naqeta stafi dhe antere ! Te kater stineve te Jetes, Jam nje zoje nga maja e shqipes ose me mire me thene, nga mesi i Shqiperise Etnike, ku eshte mesi gjejeni ?
E dua artin po nga te gjithe Poezine ! Ushqimi qe me mban ne jete drek dark mengjes nga nje poezi !
Emri Orfe@
E dua artin po nga te gjithe Poezine ! Ushqimi qe me mban ne jete drek dark mengjes nga nje poezi !
Emri Orfe@
Edituar pėr herė tė fundit nga Rrezon@ nė Tue Nov 25, 2008 4:28 pm, edituar 1 herė gjithsej
Nimfa- Administator
- Numri i postimeve : 4292
Registration date : 27/05/2008
Edhe se emri yt me ishte shum i njohur,sot pata rastin ti lexoj !xheladin shkruajti:Kėtu nė kėtė forum jam sipas kėsaj preference:
Quhem Xheladin Hamza, shkruaj poezi, besoj se do tė jeni tė kėnaqur me ta. Pėr fillim kjo mjafton, e pėr ata qė dėshirojnė mė tepėr nė webfaqe www.google.com le tė shėnojnė emrin dhe mbiemrin tim do tė gjejnė mė shumė.
Ju dėshiroj mirėse ardhje tė gjithė anėtarėve dhe dėshiroj qė tė jemi si njė familje.
Tė fala tė pėrzemėrta tė gjithėve
Xheladin Hamza
Mirese ju gjeta.
Nimfa- Administator
Mir se na erdhe Orfe@. Orfe@ me mire te mos e them une mesin e shqiperise se ma ke thene vet me mir ta gjejne antaret e tjere .Doja te dija emrin tuaj te vertet gjithmon po pati mundesi.Me rrespekt STINE
STINE- Administator
Erdha dhe une ne forumin tuaj.Une quhem stine ose me sakt pseudonimi im eshte stine jam nga durresi 24 vjec kam biznezin tim,besoj se e njihni"MOBILERI CURRI"ne Laprake,kam forumin tim "Stinet e Jetes"www.radio.forumsq.net.Shpresoj qe tia kaloj sa me mir me ju.Me rrespekt Stine
Blediana Nardi:
Shumė mirė Stine, ka dy kėtu qė janė kurorėzu ! Ata gjithkund shkojnė bashkė prej kur janė largu nga fėmijėt dhe familja.
Stine , ndoshta nuk angazhohen Bledi e Nardi - ēifti i ri, se u ka lindur ēikė dhe nuk e dijnė cilit i ngjason. Ma tewpėr u ngjason komshiut dhe borėbardhės
ej Blediana Nardi une jam SINGLE lale.por kam nje biznez timin
Stine po nuk kaloni ju afėr Vilės sime . Aty do t'i ndėrroj emrin qė e kishte dhe do t'ia vė "ēifti i ri bledkorcanardlushnja" - Dritat e kuqe ! Eja mė vizito se do tė vijnė pėr pushim me ēikėn ēifti .
Po tė duash merre borbardhėn se edhe ajo ėshtė sigle nė vesh.
Blediana Nardi:
Shumė mirė Stine, ka dy kėtu qė janė kurorėzu ! Ata gjithkund shkojnė bashkė prej kur janė largu nga fėmijėt dhe familja.
Stine , ndoshta nuk angazhohen Bledi e Nardi - ēifti i ri, se u ka lindur ēikė dhe nuk e dijnė cilit i ngjason. Ma tewpėr u ngjason komshiut dhe borėbardhės
ej Blediana Nardi une jam SINGLE lale.por kam nje biznez timin
Stine po nuk kaloni ju afėr Vilės sime . Aty do t'i ndėrroj emrin qė e kishte dhe do t'ia vė "ēifti i ri bledkorcanardlushnja" - Dritat e kuqe ! Eja mė vizito se do tė vijnė pėr pushim me ēikėn ēifti .
Po tė duash merre borbardhėn se edhe ajo ėshtė sigle nė vesh.
Loreta- Numri i postimeve : 18
Registration date : 23/06/2008
bledikorcari
Anetar i Nderuar
Regjistruar: 10-04-2008
Vendbanimi: duke bere pushimet ne bagdat me bashkshortin tim nardlushnja
Postime: 116
keto ndodhi kane ndodhur ne kohat tona po ndodhin dhe tani do ndodhin edhe ne te ardhmen,nuk ka per tu ndaluar kjo gje perderisa une e zgjodha nardin, tani ca njerez le zirren , por ai mė kėnaqi...
Anetar i Nderuar
Vendbanimi: duke bere pushimet ne bagdat me bashkshortin tim nardlushnja
keto ndodhi kane ndodhur ne kohat tona po ndodhin dhe tani do ndodhin edhe ne te ardhmen,nuk ka per tu ndaluar kjo gje perderisa une e zgjodha nardin, tani ca njerez le zirren , por ai mė kėnaqi...
10-06-2008, 06:33 #1
bledikorcari
Anetar i Nderuar
Vendbanimi: duke bere pushimet ne bagdat me nardin tim tė zemres
sa te shthurura jane femrat shqiptare?
--------------------------------------------------------------------------------
Ne nje emision te shijak televizion eshte bere nje sondazh le te themi dhe ka rezultuar se 75% e femrave shqiptare e tradhetojne te pakten nje here burrin ose te dashurin e tyre.Por 48% e tyre e tradhetonin e kishin tradhetuar me shume se nje here burrin apo te dashurin.Dhe 16% e tyre mbanin nje lidhje te gjate.
Vertet behet nje gje e tille nga femrat shqiptare???
Un♪7 u ndava nga ime shoqe e tani mė kruan nardi nga pas se e dua. Por edhe ai kruhet me komshiun.
bledikorcari
Anetar i Nderuar
Vendbanimi: duke bere pushimet ne bagdat me nardin tim tė zemres
sa te shthurura jane femrat shqiptare?
--------------------------------------------------------------------------------
Ne nje emision te shijak televizion eshte bere nje sondazh le te themi dhe ka rezultuar se 75% e femrave shqiptare e tradhetojne te pakten nje here burrin ose te dashurin e tyre.Por 48% e tyre e tradhetonin e kishin tradhetuar me shume se nje here burrin apo te dashurin.Dhe 16% e tyre mbanin nje lidhje te gjate.
Vertet behet nje gje e tille nga femrat shqiptare???
Un♪7 u ndava nga ime shoqe e tani mė kruan nardi nga pas se e dua. Por edhe ai kruhet me komshiun.
nardlushnja
Anetar i Nderuar
Regjistruar: 24-01-2008
Postime: 533
Nusja ime Bledi korcari sot.
Fatkeqėsisht ritmet e pėrshpejtuara tė jetės, (sidomos mbas Luftės sė Dytė Botėrore, ku njerėzit i pėrfshiu paniku se sot jetojne gėzojnė tė lumtur ndėrsa nesėr mund ti pėrfshijė me miljona brėnda ditės vdekja me krahėt e saj), nga dita nė ditė e kanė bėrė dhe vazhdojne bėjnė njeriun mė tė pangopur dhe tė etur ta gėzojė ēdo ēast jete. Prandaj nuk ia prisha Bledit dėshirėn.
Doemos nė vėndin tonė, periudha e gjatė e diktaturės sė egėr, e shpėrfytyroi kėtė bashkshortėsi, dhe u soll keq edhe mė njeriun nga ana karakteriale duke e transformuar atė nė njė qėnje e cila tashmė nuk shikon se ku shkel pa lé kė edhe ēka nėpėrkėmb ! Ndėrsa nė Greqi bėjmė ēka duam. E fundit Bledi shqiptare ėshtė pa ēka se jetojmė e veprojmė si burrė e grua!
Anetar i Nderuar
Regjistruar: 24-01-2008
Postime: 533
Nusja ime Bledi korcari sot.
Fatkeqėsisht ritmet e pėrshpejtuara tė jetės, (sidomos mbas Luftės sė Dytė Botėrore, ku njerėzit i pėrfshiu paniku se sot jetojne gėzojnė tė lumtur ndėrsa nesėr mund ti pėrfshijė me miljona brėnda ditės vdekja me krahėt e saj), nga dita nė ditė e kanė bėrė dhe vazhdojne bėjnė njeriun mė tė pangopur dhe tė etur ta gėzojė ēdo ēast jete. Prandaj nuk ia prisha Bledit dėshirėn.
Doemos nė vėndin tonė, periudha e gjatė e diktaturės sė egėr, e shpėrfytyroi kėtė bashkshortėsi, dhe u soll keq edhe mė njeriun nga ana karakteriale duke e transformuar atė nė njė qėnje e cila tashmė nuk shikon se ku shkel pa lé kė edhe ēka nėpėrkėmb ! Ndėrsa nė Greqi bėjmė ēka duam. E fundit Bledi shqiptare ėshtė pa ēka se jetojmė e veprojmė si burrė e grua!
jam wendi
Pershendetje te gjitheve jam wendi dhe pershendes ne menyre te vecante STINEN dhe i them qe se kam hharruar kisss
Edhe une te pershendes yllo dhe sa per "harresen" shiko sms qe te cova te faqja jote ok. puc lal
STINE- Administator
Wendi pershendetje te vecante per ty keni faqen e jua po mos na haro, klik me shpeshe ketej !
Nimfa- Administator
po pra ketu jemi ! pershendetje .Orfe shkruajti:po po ketu jemi
Nimfa- Administator
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Faqja 2 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi